Smaakvol en heel gemakkelijk te maken! Fijn om mee te nemen onderweg in plaats van boterhammen.
Ingrediënten voor 2 personen:
– 130 gr vlinderpasta
– 100 gr kip
– 135 gr kikkererwten
– 100 gr erwtjes
– 1 punt paprika
– ongeveer 10 zwarte olijven
– 2 el olijfolie
– Paar blaadjes verse basilicum
– Peper en zout
Bereiding:
– Kook de vlinderpasta zoals aangegeven staat op de verpakking.
– Snijd de kip in kleine stukjes, snijd de paprika in dunne reepjes en de olijven in schijfjes.
– Giet de kikkererwten af en spoel ze af met water.
– Snijd je blaadjes verse basilicum in dunne reepjes en voeg in een kommetje samen met de 2 eetlepels olijfolie en peper en een snufje zout.
– Bak de kip rustig gaar en voeg de laatste 5 minuten de paprika, olijven en kikkererwten toe en bak op lage temperatuur.
– Als laatste doe je de pasta, het oliemengsel en de erwtjes erbij. Roer even goed door en klaar is je pasta.
Eet smakelijk!