Deze cakejes zijn lekker, vullend en in een handomdraai gemaakt. Ik houd zelf heel erg van banaan en noten dus deze combinatie is top! En dit is echt een perfecte snack, of als ontbijt of lunch dus eigenlijk kan die altijd.
Wat heb je nodig:
- 2 bananen
- 100 gram havervlokken
- 1 grote wortel
- 2 eieren
- 1 el agave siroop
- 2 tl kaneel
- 1 tl bakpoeder
- 85 gr gewelde dadels
- 20 gr moerbeien & gojibessen mix
- 1 handje vol met gemengde noten
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Schil de wortel en pel de banaan en doe alles in de blender en mix tot een glad geheel.
- Wil je nog wat meer bite dan kun je nog wat nootjes en moerbeien & gijbessen mix door het gladde beslag roeren.
- Spray/ vet de cake vormpjes in en verdeel over 12 vormpjes.
- Zet de cakejes 25 tot 28 min op 180 graden in de oven.
- Check even met een satéprikker of ze gaar zijn. Als er beslag aan blijft hangen laat ze dan wat langer garen in de oven.
Geniet van deze gezonde en lekkere cakejes!