CRUNCHY CHOCOLADE BLISSBALS

 

Ingrediënten:
– 75 gr eiwitpoeder (vanille)
– 1 tl cacaopoeder
– 100 g havermout
– 50 gram pindakaas
– 20 gr pecannoten
– 20 gr walnoten
– 5 (medjoul) dadels
– 100 ml ongezoete amandelmelk
– 1 el honing

Topping:
Kokos rasp/chocolade rasp/walnootstukjes.
Per bal 1 walnoot (in het midden).

Bereiding:
– Maal in een keukenmachine het eiwitpoeder, de havermout, pecannoten, watnoten, pindakaas, medjouldadels, melk en de honing tot een geheel. rasp de chocolade die je als topping gaat gebruiken, hak de walnoten in kleine stukjes.

– Maak balletjes van ongeveer 15 gram en doe er 1 hele walnoot in, rol hem door een van de drie toppings en druk goed aan. verdeel ze over een schaaltje of bakpapier en zet 30 minuten in de vriezer.

lekker bij de koffie of in de avond als zoete snack. Maar kan eigenlijk op ieder moment van de dag als je het mij vraagt!

Smakelijk:)

 

Groetjes, Roos van FOOD&YOU.

Delen via

Bekijk meer